PIZZERS PER UN DIA

Seguint amb el tema de l'alimentació, avui hem anat a TELEPIZZA on hem après els secrets per fer una bona pizza, sana i saludable a casa. 



A veure si us atreviu a provar-ho i ens n'envieu fotografies. També podeu comprar la massa ja feta i només posar-hi els ingredients que a vosaltres us vinguin de gust. 

La Recepta és la següent:

INGREDIENTS
  
230 g de farina força
20 g o 3 cullerades d'oli d'oliva
20 g de llevat premsat
5 g de sal
10 g de sucre
130 g d'aigua tèbia

ELABORACIÓ

- Posar la farina, la sal i l'oli en el recipient
- A banda, barrejar l'aigua amb el sucre i el llevat i diluir-ho bé.
- Barrejar-ho tot plegat fins que tingui el tacte de massa.
 - De vegades, depèn de l'època de l'any i de la temperatura ambient, requereix una mica més de farina o d'aigua. Això ho sabreu quan tingueu fetes unes quantes masses.
- Ja la tenim apunt. Farem dues boletes i les deixarem reposar 5 minuts per què perdin el nervi i es deixin estirar bé. Les podeu deixar llevar una hora i tornar a funyir, però també les podeu estirar directament, sense deixar que llevin, i us quedaran molt bé també.
- Estirarem la massa amb un corró. Mireu com s'han de posar les mans per utilitzar el corró..... heu de fer treballar la part interna del dit gros.... no poseu les mans obertes per què no tindreu control en la pressió.
- Estireu-la com podeu. Intenteu donar-li forma rodona....però no us preocupeu si no queda del tot bé. La elasticitat farà que ella soleta vagi agafant forma.
- Li doneu la volta i aneu tirant farina per què no s'enganxi.
- Tirarem un pols de farina en la safata del forn. 
- Estenem la massa en la safata 
- Estenem el tomàquet.
- Utilitzarem ingredients naturals, com ceba tendre, pernil dolç, formatge parmesà, pebrot, pernil ibèric, etc...
- Ja les tenim apunt. Ara escalfarem el forn a 190º/200º graus.
- En 15 minuts estaran fetes.

Aquestes on les que hem fet nosaltres. Una l'hem feta vegetal (sense carn ni porc) i l'altre sense formatge. Així tots n'hem pogut menjar. I les hem fet així:


























Una pizza boníssima!

Comentaris

Publica un comentari