UN DIA A LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA

Si la setmana passada vàrem visitar el Bombers de Barcelona, avui hem passat tot el dia a la seu de la Guàrdia Urbana de Barcelona, situada a la Zona Franca.


Amb l'acompanyament de l'Agent Martín  i de l'Inspector Guerrero entre d'altres policies, hem passat una jornada molt i molt divertida.Primer de tot a la SALA DE JUNTES ens hem presentat i han repartit tasques i la previsió per a la visita.


Hem gaudit d'una sessió/exhibició d'ensinistrament de gossos, amb la TACA i dos gossos més. Els gossos han buscat substàncies prohibides, ens han alliberat d'un segrest,...També he visitat la Unitat Mòbil, pujant a les motos i viatjant amb la furgoneta.Hem fet pràctiques amb el material de defensa.


La visita a les garjoles també ha estat molt bé. Quina por si et detenen i tanquen allà dintre.Per acabar, de nou a la Sala de Juntes, hem revisat les activitats de la jornada, passant comptes de tot com ha anat i hem dinat, a la sala de descans dels guàrdies.Un dia fent de policies, un dia diferent i molt divertit.

Comentaris

  1. Ma gradat molt la surtida a la guardia urbana.. soc Aleix

    ResponElimina
  2. Quina feina de la policia t'agrada més, Aleix? I quina creus que és més difícil de fer o més perillosa?

    ResponElimina
  3. Paturullan la ciutat i la mes perillosa es quan agafen als lladres

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada