LA SAGRADA FAMILIA

Avui hem vistitat un dels edificis emblemàtics que va construir Antoni Gaudí, la SAGRADA FAMÍLIA. De fet, hem vist part de la Sagrada Família ja que encara no està acabada de construir. Es preveu que s'acabi de construir al 1926, quan se celebri el centenari de la mort de Gaudí.





En la següent fotografia podem diferenciar el que ja està acabat de la Sagrada Família, de color gris, del que encara falta construir, de color groc.


Una guia ens ha fet la visita guiada i ens ha explicat moltíssimes coses de la basílica. Tots anàvem amb uns auriculars per poder-la sentir bé.





Hem vist la Façana del Naixement.





I també la Façana de la Passió.






Hem entrat a dintre la basílica i ens hem fixat sobretot en els vitralls i els seus colors. Ens ha cridat molt l'atenció una part d'un vitrall en el que hi ha el nom de Madre Carmen, que ja estava a Barcelona quan es va fundar la Sagrada Família.






Abans de marxar, hem entrat al museu, on hem gaudit amb un documental de la seva construcció i hem vist part de les coses que encara no estan acabades.

* Què us ha semblat la Sagrada Família? Què us ha agradat més?

* Quina història explica LA FAÇANA DEL NAIXEMENT?

* I LA FAÇANA DE LA PASSIÓ?

* El quadrat amb números té una cosa molt peculiar. Quant suma cada fila i cada columna? Què vol dir aquest número?


Comentaris

  1. Es maca. Ma agradat la maqeta. Quan jesus va neixa. Qan jesus va morir. 33 els anys q tenia jesus qan va muri

    ResponElimina
  2. La façana del naixement es la que m'ha agradat mes. La façana del naixement explica quan va neixer Jesus i la de la passio quan va morir. Els quadrats sumen 33 anys

    ResponElimina
  3. Soy Luca me ha agradado mucho la estatua de jesús.
    Explica la historia de Jesús
    La alegría y la pasión.
    La edad que Jesús 33.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada