BON ESTIU

Ara són les 16:30. Dos quarts de cinc.

Hauríem d'estar tots a la porta de l'escola acomiadant-nos entre abraçades i petons, desitjant-nos bon estiu, recordant-vos que durant les vacances no us heu d'oblidar de treballar una mica cada dia, de llegir molt i demostrar que sou grans i responsables.

Avui però,  l'escola està tancada, no podem fer-nos abraçades i, molt menys petons.

Així vam começar el curs, amb moltes ganes de treballar.


Aquest matí he anat a l'escola a recollir algunas coses. Quan he entrat a la Classe Lila m'he entristit una mica. M'hauria agradat trobar-vos-hi. No és el mateix sense vosaltres. 



Espero que al setembre tot sigui més normal. Com a mínim, espero que paguem veure'ns i no haver de treballar on line com ho hem fet aquest trimestre. Tinc ganes de veure-us, d'estar amb vosaltres, de riure amb vosaltres i, també, renyar-vos una mica... També és divertit renyar-vos. JAJAJA

D'aquest curs ens queden tres coses importants... 

La primera haver treballat junts: vols altres set, la Sonia i jo juntament amb tots els altres professionals que ens han ajudat.

La segona, alguns coneixements de Gaudí... El curs vinent més. Si passegeu per Barcelona i veieu edificis de Gaudí ja ens sabreu alguna cosa per explicar als pares.


I la tercera... Molts coneixements sobre el Cos Humà. Ja en sabeu una mica més. I, el curs vinent seguirem aprenent-ne més.


Ara, gaudiu de l'estiu. Descanseu molt. Treballeu una mica i, sobretot, LLEGIU... Recordeu que llegir ens fa aprendre moltes coses, ens fa viatjar, ens fa créixer i ens fa ser una mica més grans.

Una abraçada virtual a cadascú de vosaltres i...

Bon estiu!!!

Comentaris

  1. A mi també m'ha entristit no poder acabar el curs a la Escola, però el setembre espero que ens retrobem tots.
    Vull donar les gràcies als professors Xavi, Sònia i Carme per l'ajuda que ens han donat durant tot el curs.
    Bon estiu a tots els meus companys de l' Aula Lila, professors i tots els treballadors de Nen Déu.
    Desitjar també bon estiu a tota la comunitat religiosa.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada