LA CIGALA I LA FORMIGA

Acabem la setmana i també el curs amb una DINÀMICA que ens ha proposat la Carme. 

Avui mirarem la fàbula de LA CIGALA I LA FORMIGA.


A veure si mireu aquest video molt atentament, ens expliqueu què passa i endevineu per quin motiu hem volgut que el miressiu i el comentéssim.


La cigala i la formiga, el conte from Demarcació Catalunya Central on Vimeo.

Comentaris

  1. La cigala i la formiga
    Hi habia una cigala que es passaba el dia tocant la guitarra i s oblidaba de fer coses també importants com rentarse les dents o beneir la taula,al bosc també hi vivia una formiga que era molt treballadora i cada dia es cuidaba del bosc. Un dia la formiga va anar a visitar a la seva amiga la cigala per dirli que hi habia una trobada de cancons a Súria i poian anar juntes, a la cigala li va agradar l idea i li va dir que li recordes uns dies abans. Quant va arribar el dia la formiga tenia la motxilla preparada i la cigala no habia preparat res,pero van marxar igualment. Com que la formiga habia possat tantes coses a la motxilla li pesaba molt i es van repartir el pes i aixi van anar millor les dues. Desde llavors es van prometre que desde aquell dia es farian la motxilla juntes.

    Jo crec que no es ha de fer mandra fer les coses perque despres tenim que ferlas corrents i que tampoc cal portar coses que no ens fan falta.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada