LA DARRERA SORTIDA DEL CURS

Avui, finalment, hem fet la darrera sortida del curs. Hem anat, juntament amb la Classe Verda, al New Park Bowling de la Maquinista. Allà hem fet una partida de bolos. Hem competit de cinc en cinc. Tots hem fet servir les adaptacions necessàries per tal de poder jugar sols.El primer grup en jugar han estat l'Enmanuel, el Sergio i l'Aleix que han jugat amb l'Elena i l'Hugo de la classe verda. L'Aleix ha guayat amb 95 punts. En segon lloc ha quedat l'Enmanuel amb 85 i el Sergio, quart amb 81.

En el segon grup han jugat l'Aida, la Berta, la Laia i el Luca juntament amb la Tamy de la classe verda. L'Aida ha guanyat amb 100 punts, seguida per la Laia amb 99 i la Berta amb 76. En darrera posició, el Luca i la Tamy empatats amb 66 punts.Després de jugar hem anat al McDonald's a dinar.

I per acabar la tarda, a passejar tots sols pel centre comercial i... sorpresa! Cadascú ha tingut 1 euro per jugar una partida a la màquina que han escollit de la sala de jocs.S'han acabat les excursions d'aquest curs i ja només ens queden tres dies de classe. 
L'any vinent, més i millors.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada