UNA TARDA AMB UN GOS

 Seguint amb el treball de Biblioteca que fem a l'aula, avui hem anat un pas més enllà i hem passat a l'acció.


Durant el confinament vam començar a treballar la col·lecció de llibres de el GOS PUDENT. Al llarg d'aquest primer trimestre hem repassat el primer llibre, GOS PUDENT,  i hem començat amb el segon, GOS PUDENT VA A L'ESCOLA.

I avui, després de parlar tantes semanes dels gossos... Hem vist com són, com s'identifiquen, què hem de fer si en trobem un de perdut o abandonat al carrer i... n'hem passejat un.

Avui ens ha visitat un Sweeney i l'ham anat a passejar, hem jugat amb ell i una pilota i també ens hi hem volgut fer fotografies. I el millor de tot... sense por.

Aquí teniu les fotografies.









I ja que sortíem, la primera sortida del curs, hem aprofitat per jugar una mica amb una tirolina i els tobogans.








Aprofito també per dir-vos que GOS PUDENT ha tret un nou llibre, molt adient per regalar aquestes fetes, GOS PUDENT - BON NADAL.



Comentaris

  1. Ma agradat molt, mo he pasat molt be

    ResponElimina
  2. No m'ho puc creure... La Clàudia amb un gos a sobre???? Aixo es mereix una festa, ja ja ja... Ella sempre fuig dels gossos... Diu que s'ho ha passat molt be

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ben decidida que l'ha agafat. L'ha agafat a coll, se l'ha posat a la falda, li ha donat galetes i l'ha passejat una bona estona. Ja ens ha deixat clar que els gossos li fan por, però només els grans.

      Elimina
  3. Elena está muy contenta está encantada de a ver paseado con el perro y sus compañeros !!
    Super feliz😊

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada