ANEM A LA FIRA DE SANTA LLUCIA

No sebeu el que hem arribat a caminar avui.

De bon matí hem sortit de l'escola i hem agafat el metro a la parada de MARAGALL i hem anat fins a JAUME I.
Primer de tot hem vist el PESSEBRE DE LA PLAÇA SANT JAUME i ens hem fotografiat amb l'ÀRBRE DE NADAL que hi ha al costat de l'Ajuntament de Barcelona.Després hem visita el PESSEBRE que hi ha al Museu Marés. Aquest any es celebren els 800 anys del primer pessebre que va fer SANT FRANCESC D'ASSÍS. La seva figura també està al pessebre, ben a prop del portal.Com que avui és dia 13, dia de Santa Llúcia, hem visitat la CAPELLA DE SANTA LLÚCIA i després hem passejat pel PESSEBRE DEL CLAUSTRE DE LA CATEDRAL.
També hem donat la volta a la FIRA DE SANTA LLÚCIA i ens hem fotografiat a la parada del TIÓ.Hem seguit cap al carrer dels Banys nous per visitar una botiga molt i molt gran d'objectes de Nadal.Abans de dinar hem visitat les GALERIES MALDÀ i després, cap al CORTE INGLÉS,  a passejar per la planta de joguines, agafar un catàleg i fer-nos una fotografia amb el que més ens ha agradat.
Després, molt cansats, hem tornat a l'escola on, a la tarda, hem vist la pel·lícula "SE ARMÓ EL BELÉN".


Sortides com les d'avui, només les podem amb el suport incondicional de les monitores de la classe. Gràcies, Paula. Gràcies, Vanessa.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada